Bericht

Netwerkpartners Zaandam-Oost komen bijeen tijdens maandelijkse Alarmsoep

Geplaatst op 9 februari 2024, 09:22 uur
Illustration

Met 72 kopjes soep was de eerste Alarmsoep voor alle netwerkpartners in Zaandam-Oost een succes!

Maandag 5 februari kwamen verschillende netwerkpartners samen in de Noorderkerk in de Rosmolenwijk. Dit keer verzorgden vijf brugfunctionarissen een heerlijke linzen- en groentesoep. 

Jullie worden hartelijk bedankt dames! 

Katinka | ICBS de Windroos
Britta | OBS de Spiegel
Yasemin | RKBS Paus Joannesschool
Firdevs | IBS De Horizon
Emine | OBS De Gouw

De Alarmsoep is een maandelijkse bijeenkomst voor netwerkpartners om; kennis met elkaar te maken, elkaar te ontmoeten en te praten over wat er speelt in ieders werkveld. Door de lijntjes kort te houden weten we elkaar te vinden en zoeken we elkaar eerder op wanneer nodig. Zo werken we iedere dag samen aan sterkere wijken!  

De volgende Alarmsoep vindt plaats op maandag 4 maart om 12.00 uur bij de SMD | Pieter Lieftinckweg 2 | 1505 HX Zaandam

Wij zien jou ook graag in Zaandam-Oost!
De Sociale Wijkteams organiseren op elke eerste maandag van de maand, om 12.00 uur, een bijpraatmoment met een kop soep. Elke maand kookt een andere organisatie uit de wijk soep voor iedereen. Tijdens het luchtalarm start de bijeenkomst, daarom heet het Alarmsoep. De Sociale Wijkteams organiseerden de Alarmsoep de afgelopen jaren en gaan dit nu elke maand op een andere locatie in Zaandam-Oost organiseren. Wil je op de mailinglijst om maandelijks uitgenodigd te worden? Laat dit weten via: alarmsoep@swt.zaanstad.nl  

Wist je dat het Sociaal Wijkteam en de scholen zijn aangesloten bij het PACT?
In Zaandam-Oost zijn ruim veertig organisaties aangesloten bij het ‘nieuwe PACT' wat PACT Zaandam-Oost wordt genoemd. Het PACT is niet helemaal nieuw: de afgelopen drie jaar was er al het ‘Pact Poelenburg Peldersveld’. Dat werkte goed. Er zijn meer mensen aan het werk, kinderen leren meer en beter. En er zijn meer bewoners actief in de wijken. Omdat het goed werkt en andere wijken dit ook hard nodig hebben, is PACT nu uitgebreid naar heel Zaandam-Oost. Hier wonen ongeveer 47.000 mensen en bestaat uit de wijken: Poelenburg, Peldersveld, Hoornseveld, Kogerveldwijk, Rosmolenwijk en Zaandam-Zuid.

Wil je meer lezen over PACT Zaandam-Oost? Klik hier

Illustration
 
Deel dit: